Caută
  • bebetrix

Cum a luat naștere brandul bebetrix?

Povestea bebetrix începe cu mai mulți ani în urmă, pe vremea când încă nu se născuse primul bebetrix al familiei. A fost un bebetrix mult așteptat atât de către marea noastră familie cât și de către prietenii noștri. Astfel, Doriana Antohi ne-a dăruit un cadou tare drag nouă și anume un set de body-uri cu multe mesaje haioase foc inclusiv cu numele ”bebetrix”. Bineînțeles că a avut și câțiva complici printre care Christina Cărăbuș care e ”vinovată” cu designul body-urilor și atât cu primul logo cât și cu actualul logo bebetrix.

Rezultatul? Iată unul din body-uri:

După ani și ani, familia bebetrix a crescut tot mai mare. Am ajuns de la 3 membri la 5 membri, printre care un bebetrix patruped, o fetiță Bulldog Francez pe nume Sky, și juniorul bebetrix.

Gândul de a avea un proiect al nostru, al familiei, a durat câțiva ani întrucât am avut nevoie de timp pentru a prinde curaj. Ne-am gândit mult, mult, mult timp, apoi ne-am răzgândit, iar am analizat în cadrul unui consiliu al familiei, iar ne-am răzgândit și în cele din urmă tata bebetrix a venit cu o idee genială. De ce să nu împărtășim tuturor părinților ideea cu măsuțele și scăunelele multifuncționale care pentru noi au fost și sunt în continuare extrem de practice? De ce să ținem doar pentru noi? Până la urmă, nouă ne place să împărtășim ideile noastre. Mai mult decât atât, iubim natura, iubim lucrurile naturale și muncim cu multă pasiune și cu mult drag. Astfel, ne-am decis să ne jucăm cu lemnul și să creem un brand al nostru, al familiei noastre.

După ce am hotărât ce urmează să facem, am stat și ne-am pus întrebarea ”Ce nume să folosim?” Răspunsul la această întrebare a fost: ”Păi bebetrix trebuie să prindă viață căci produsele sunt pentru și despre bebetrix!” Și așa începe povestea bebetrix cu produse din lemn, mobilier multifuncțional și jucării. Suntem la început de drum. Învățăm zilnic, ne confruntăm cu tot felul de situații, greșim, reparăm dar ne place enorm de mult. Ce poate fi mai frumos decât să ai propriul proiect al familiei la care să participe toata gașca? Nimeni nu a zis că e ușor dar e frumos.

De ce să alegi produsele bebetrix?

· Sunt testate și retestate de la mic la mare de către toți membrii familiei

· Sunt foarte practice în orice locuință

· Sunt de calitate, produse din lemn natural

· Sunt făcute cu mult drag și suflet

Încurajează producția locală și cumpără produse bebetrix!