Caută
  • bebetrix

De ce să alegi scaunul cub multifuncțional și masa multifuncțională de tip montessori?

Actualizată în: Apr. 1

În momentul în care devii părinte tot universul se schimbă. Îți dorești tot ce e mai bun pe lumea asta pentru cei mici și ai tendința să cumperi tot felul de lucruri, unele utile iar altele inutile. Pe măsură ce micuțul crește și începe să stea în fund și să se ridice, trebuie să te gândești să îi oferi instrumente care să îl ajute la o dezvoltare armonioasă. De exemplu, masuță și scăunel.


Ce fel de masă și scaun i se potrivește piticului tău? Îți dorești să fie un produs frumos, natural, util și rezistent și să îl poată folosi pe o perioadă mai îndelungată. Ce părere ai de un mobilier multifuncțional pe care să îl folosească în timp întreaga familie?


Scaunul cub multifuncțional se potrivește copiilor chiar de la vârsta de 1 an întrucât le oferă siguranță și le stimulează dezvoltarea. Inspirația noastră zilnică sunt copiii și le acordăm o foarte mare încredere atunci când vine vorba de utilitatea lucrurilor pe care le folosesc. Astfel, am rămas plăcut surprinși atunci când bebetrix Senior (aka copilul nostru cel mare) s-a ridicat și s-a pus în poziție de șezut pe un scaun cub într-un mod foarte natural la o vârstă fragedă de circa 9 luni. Era atât de încrezătoare și de independentă... Apoi când a apărut și bebetrix Junior (aka copilul nostru cel mic) și s-a pus pe acest scaun înainte de împlinirea vârstei de un an, am zis că trebuie să împărtășim tuturor părinților acest model. Până la urmă Sharing is caring.Atât scaunul cât și masa sunt folosite de picii noștri și se crează o legătură foarte puternică între ei atunci când fac activități împreună și se joacă. Noi, adulții, ne-am dat seama că putem folosi scaunul cub în diverse situații. Astfel, îl folosim pe post de înălțător sau chiar noptieră. În timpul zilei, când se joacă copiii, scaunul mai e folosit și pe post de bibliotecă. La finalul zilei, când se face ordine, folosim atât masa cât și scaunele pe post de depozitare a jucăriilor și a cărților.Masa modulară este suficient de mare încât să încapă patru copii. Când avem musafiri juniori, facem tot felul de ateliere de creație pe această masă. În plus, uneori organizăm spectacole sau scenete de teatru și folosim masa pe post de băncuță. Alteori, bebetrix Animalul (aka bulldogelul nostru scump și drag) își găsește locșorul de nani pe această băncuță. Piticii nu se supără pentru că se înghesuie și ei lângă our The One and Only Sky.

Atât scaunul cât și masa sunt produse din placaj de plop de 15 mm și sunt extrem de rezistente. Sunt testate de la mic la mare. Chiar și tata Ursombache le-a testat iar cele ↊0⇂ kg și-au spus cuvântul. Nu încape îndoială că aceste produse sunt rezistente și utile pentru întreaga familie. Întrucât suntem adepții produselor naturale, am ales să finisăm produsele cu model simplu cu ceară de albine și ulei de in. Dacă optați pentru varianta nevopsită, puteți profita să vopsiți scaunul în diverse culori. Noi ne-am distrat de minune vopsind un scaun. Modelul fluturași este vopsit cu lac și vopsea pe bază de apă, sigure pentru copii.


Dacă vă place stilul practic, versatil, natural, în stil scandinav, optați pentru scaunul cub multifuncțional și masa multifuncțională. Piticii se vor îndrăgosti de aceste produse.


#mobiliermultifunctional #mobiliermodular #mobiliermontessori #viatadebulldogfrancez #deajoacaculemnul #scauncubmultifunctional #scauncub #fiicreativ #produsecusuflet #produsromanesc #produseinromania #masamultifunctionala #montessori #woodenkidsfurniture #woodenfurniture